Afspraak maken

Body & Mind Language Coaching

Transforming patterns of movement, emotions, thoughts and spirit

Van klacht naar kracht

Na enkele behandelingen merken de meeste mensen dat hun klachten afnemen of verdwenen zijn. De volgende vraag die ik dan doorgaans krijg is: "wat kan ik zelf nog doen om mijn gezondheid te verbeteren?"

In de loop der jaren heb ik ontdekt dat het lichaam zelf laat zien wat je nodig hebt zowel om te helen alsook om ten volle te leven. Klachten kunnen zelfs wegwijzers zijn op het pad naar gezondheid en vitaliteit.

Lichaamsgericht coachen

Omdat de meesten van ons geleerd hebben het lichaam te negeren en vanuit het hoofd bedenken hoe we moeten leven, kunnen we de weg kwijt raken, vastlopen of gaan we gebukt onder de last van het leven. Door in de houding en beweging te leren luisteren naar de signalen van het lichaam en de daaraan gekoppelde emoties en overtuigingen te onderzoeken, krijgen we inzicht in de klacht, de onderliggende behoeftes en verlangens.

Daarna kunnen we ons buiten de gekende paden bewegen en andere manieren van kijken en doen ervaren. Zo komen we tot een nieuwe en duurzame manier van bewegen en leven die ook afgestemd is op jou, waarbij je weer helemaal lekker in je vel komt te zitten.

Graag begeleid ik je in deze reis van klacht naar kracht.

Boek jouw coaching sessie


INTAKE SESSIE

  • Tijdens de intake gaan we niet alleen praten over, maar gaan we vooral aan de slag met het ervaren van de problematiek. Waar loop je vast? Hoe vertaalt zich dat in jouw lijf, in jouw emoties, gedachten en vitaliteit? Hoe verhoudt de stagnatie zich tot jouw fysieke klachten en tot jouw kracht?

VERVOLGTRAJECT

  • Tijdens het vervolgtraject gaan we enerzijds dieper in op de uitdagingen die je ervaart en brengen we blokkades in beweging. Anderzijds gaan we aan de slag met het ont-dekken en tot uiting brengen van jouw onderliggende behoeftes, verlangens en zielskwaliteiten, zodat jij weer lekker in je vel voluit kan leven.
  • Een vervolgtraject beslaat doorgaans 5 tot 7 sessies.

INVESTERING:

  • 108 euro per sessie (excl 21% BTW).

Boek jouw coaching sessie