Afspraak maken

Body & Mind Language Coaching (BML)

Transforming patterns of movement, emotions, thoughts and spirit

Lichaamsgericht coachen met BML

Omdat de meesten van ons geleerd hebben het lichaam te negeren en vanuit het hoofd bedenken hoe we moeten leven, kunnen we de weg kwijt raken, vastlopen of gaan we gebukt onder de last van het leven.

Door in de houding en beweging te leren luisteren naar de signalen van het lichaam en de daaraan gekoppelde emoties en overtuigingen te onderzoeken, krijgen we inzicht in de situatie, de onderliggende behoeftes en verlangens.

Daarna kunnen we ons buiten de gekende paden bewegen en andere manieren van kijken en doen ervaren. Zo komen we tot een nieuwe en duurzame manier van bewegen en leven die ook afgestemd is op jou, waarbij je weer helemaal lekker in je vel komt te zitten.


Body & Mind Language coaching (BML) is een diepgaande trainingsmethode waarbij naast gesproken taal ook houding en beweging worden ingezet om tot inzicht en verandering te komen.

Van klacht naar kracht

In de loop der jaren heb ik ontdekt dat het lichaam zelf laat zien wat je nodig hebt zowel om te helen alsook om ten volle te leven. Uitdagingen kunnen zelfs wegwijzers zijn op het pad naar gezondheid en vitaliteit. Graag begeleid ik je in deze reis van klacht naar kracht.


Gratis oriënterend gesprek

Wil je weten of je ook met jouw vraagstuk bij me terecht kunt? Maak dan gebruik van een gratis oriënterend gesprek (tot 15 minuten).

Of ga gelijk aan de slag en boek een (online) coaching sessie.

Boek jouw (online) coaching sessie


INTAKE SESSIE

  • Tijdens de intake gaan we niet alleen praten over, maar gaan we ook aan de slag met het ervaren van de problematiek via houding en beweging. Waar loop je vast? Hoe vertaalt zich dat in jouw lijf, in jouw emoties, gedachten en vitaliteit?
  • Door liefdevol aanwezig te zijn met dat wat is, ontstaat ruimte en verzachting van je systeem.

VERVOLGTRAJECT

  • Tijdens het vervolgtraject gaan we dieper in op onbewuste overtuigingen die je gedrag sturen en brengen we blokkades in beweging.
  • Tegelijkertijd gaan we aan de slag met het ont-dekken en tot uiting brengen van jouw onderliggende behoeftes, verlangens en zielskwaliteiten, zodat jij weer lekker in je vel voluit kan leven.
  • Een vervolgtraject beslaat doorgaans 5 tot 7 sessies.

INVESTERING

  • particulier: 108 euro per sessie (excl. 21% BTW).
  • zakelijk: vraag naar een offerte op maat.

LOCATIE

  • Sessies vinden plaats in de praktijk of online via Zoom.

Boek jouw (online) coaching sessie