Afspraak maken

Body & Mind Language Coaching (BML)

Transforming patterns of movement, emotions, thoughts and spirit

Van klacht naar kracht

In de loop der jaren heb ik gemerkt dat het lichaam zelf laat zien wat je nodig hebt zowel om te helen alsook om ten volle te leven. Uitdagingen kunnen zelfs wegwijzers zijn op het pad naar gezondheid en vitaliteit. Graag begeleid ik je in deze reis van klacht naar kracht.


Lichaamsgericht coachen met BML

Omdat de meesten van ons geleerd hebben het lichaam te negeren en vanuit het hoofd bedenken hoe we moeten leven, kunnen we de weg kwijt raken, vastlopen of gaan we gebukt onder de last van het leven.

Body & Mind Language coaching (BML) is een diepgaande trainingsmethode waarbij naast gesproken taal ook houding en beweging worden ingezet om tot inzicht en verandering te komen.

Boek jouw (online) coaching sessie


INTAKE SESSIE

  • Tijdens de intake gaan we niet alleen praten over, maar gaan we ook aan de slag met het ervaren van de problematiek via houding en beweging. Waar loop je vast? Hoe vertaalt zich dat in jouw lijf, in jouw emoties, gedachten en vitaliteit?
  • Door liefdevol aanwezig te zijn met dat wat is, ontstaat ruimte en verzachting van je systeem.

VERVOLGTRAJECT

  • Tijdens het vervolgtraject gaan we dieper in op onbewuste overtuigingen die je gedrag sturen en brengen we blokkades in beweging.
  • Tegelijkertijd gaan we aan de slag met het ont-dekken en tot uiting brengen van jouw onderliggende behoeftes, verlangens en zielskwaliteiten, zodat jij weer lekker in je vel voluit kan leven.
  • Een vervolgtraject beslaat doorgaans 5 tot 7 sessies.

INVESTERING

  • particulier: 111 euro excl. 21% BTW (55 min).
  • zakelijk: vraag naar een offerte op maat.


Boek jouw (online) coaching sessie