Afspraak maken

Testimonials

Ervaringen van cliënten

Testimonials coaching & training

Body Mind Spirit training - hoe body & mind op elkaar inwerken en hoe je dit beinvloedt
De Body Mind Spirit training is echt een bijzonder reis. Met name om te ervaren hoe Mind en Body op elkaar inwerken en hoe je verandering kan brengen in een bepaald gedrag of gevoelen. Elise is heel goed in het aanvoelen en doorvragen op een heel prettige manier.
– Dirk 't Hooft

Individuele coaching - relatie coaching, verbinding en contact met vrouwen
Van jongsaf ben ik onthand of verlamd geweest in contact met vrouwen. Ik wist niet wat ik moest doen, vooral niet als het contact aantrekkelijk leek te zijn. Of ik schoot zo ver door in extatisch enthousiasme en onverhoeds aanraken dat vrouwen erdoor terugschrokken. Het heeft heel wat veelbelovende contacten verhinderd.
De oorzaak is onbewuste angst die stamt uit mijn jeugd met een traumatiserende moeder. Dat inzicht groeide, maar loste niet alles in een keer op.
Wel is er in de loop van de jaren aardig wat weggesleten. Mijn rationele contacten breidden zich uit naar emotionele beleving. Of ik begon in verwondering naar een vrouw te kijken en erbij te blijven wanneer zij mijn aandacht koesterde.
Maar dan, hoe verder in zo'n situatie? Soms was het gewoon genoeg. Soms had het een vervolg kunnen krijgen. Ik zal het nooit weten.
Nu had ik drie intensieve sessies met Elise. Wat we in essentie deden was precies kijken naar hoe ik stond en bewoog. Zij stelde vragen over wat er in mij omging. Voordat mijn gevoelens of gedachten konden reageren, liet mij lichaam met bewegingen en houdingen al boodschappen zien.
Daar gaven we aandacht aan, met de vraag wat de betekenis van die boodschappen waren. Die betekenissen waren zo onthullend en moesten na afoop even bezinken en integreren, waarna er een behoorlijke stroomversnelling in mijn ontwikkeling is ontstaan.
In de nabijheid van vrouwen voel ik mij rustiger en natuurlijker. Ik blijf verkeren in de eenvoudige energie die ik ook voel als ik alleen ben.
Dat werkt op zijn beurt weer ontspannend voor een vrouw. We raken elkaar spontaan aan. Of ik sta te huggen met een wild vreemde. Ik ontspan in de overvloed. Of is het beleven van overvloed niet anders dan onze natuurlijke staat? Hoe dan ook, in het verlengde van deze onwikkeling, krijgen ook andere contacten meer gemak. In het algemeen functioneer ik vrijer en met meer plezier.
– Harisson

Body Mind Spirit workshop - inspirerend en opgeruimd gevoel
Ik vond de introductie workshop erg inspirerend, wat ook zeker door Elise's enorme enthousiasme kwam. Ik heb er erg van genoten, veel van geleerd en kwam met een opgeruimd gevoel thuis. Nogmaals dank je wel, en ik zou het zeker mensen aanraden om dat mee te maken.
– Ilonka Vissers

Thuiskomen in je zelf - leef jouw leven
Onbewust probeerde ik te leven naar hoe ik dacht dat anderen dat van mij verwachtten. Ik was mezelf kwijtgeraakt en wist niet meer wie ik was of wat mij gelukkig maakte. Samen met Elise ging ik op onderzoek uit. Ik zette emoties en gevoelens om in dans en beweging en leerde zo mijn eigen lichaamstaal. Laag voor laag pelden we af. Nu zie ik mezelf niet meer door andermans ogen maar van binnenuit.
– Ilse Van den Hoven

Body Mind Spirit training - weer in contact met mezelf
Elise begeleidt je tijdens de Body Mind Spirit training in een inspirerende en inzichtelijke reis naar je eigen gevoelens en energie! Ik heb daar veel aan gehad voor in mijn dagelijks leven. Elise's energie werkt motiverend en nodigt uit om je kwetsbaar op te stellen.
– Daniele Verstraten

Body Mind Spirit workshop - de opening om je leven weer op de rit te krijgen
Door heftige ongelukken kwam ik stil te staan, geestelijk maar ook lichamelijk. Door de pijn wist ik niet meer hoe te bewegen of hoe ik natuurlijk pijnvrij en zonder verkramping in mijn lichaam mag en kan zijn. Nu leer ik dat ik door de verkrampingen en het opvangen van de pijn ook blokkades heb gecreëerd waardoor niet alleen mijn lichaam maar ook mijn geest blokkeerde. Door de fysieke ruimte te ervaren en soepelheid van bewegen, opent zich mijn geest (inzicht, ideeën, levenslust) ook weer en zie ik totaal andere mogelijkheden dan voorheen. Na al die jaren zoeken en proberen is de Body Mind Spirit Workshop de verbinding en de opening die ik zocht om mijn leven weer op de rit te krijgen. Want met een geblokkeerde geest kom je niet uit en blijf je ook fysiek in het ongemak zitten. Bizar hoe dit zo werkt, maar wat een bevrijding!
– Marielle Schoemaker

Body Mind Spirit workshop - voor vrijheid van lichaam en geest
Bij de Body Mind Spirit workshop en training vindt een fantastische spiegeling plaats tussen je mentale en fysieke gesteldheid. Beide krijgen ruimte om vrijer en losser te komen.
– Horriah van Veen

Body Mind Spirit training - inzicht in jezelf en leren luisteren naar je lijf
Elise weet in haar Body Mind Spirit training een open sfeer te creëren. Tijdens de training is er veel ruimte om de relatie tussen je eigen body-mind-spirit te onderzoeken. De oefeningen zijn op muziek, vaak mag je in jezelf op onderzoek, en er zijn werkvormen met tweetallen en in de groep. Door de empathische en integere wijze waarop Elise de groep en de deelnemers begeleidt, kom je veel over jezelf te weten en leer je beter naar je lijf te luisteren. Ik kan deze training echt aanbevelen!
– Marian

Body Mind Spirit workshop - inzicht in fysieke blokkades en belemmeringen
De workshop Body Mind Spirit was voor mij een unieke ervaring, waardoor ik meer te weten ben gekomen over de blokkades en belemmeringen die ik fysiek ervaar. Elise is aanstekelijk in haar bevlogenheid en neemt je mee op een ontdekkingstocht die je bewust maakt van je competenties, gedachten en emoties — voor mij een stimulans om in veel opzichten wat losser te worden.
De prachtige muziek vond ik goed gekozen en ondersteunend.
Ik heb de workshop ervaren als een zachte confrontatie met mezelf, zonder oordeel.
– Monique Eggermont (1952)

Body Mind Spirit workshop - Elise is een top van een trainer!
Professionele aanpak! Elise weet duidelijk waar ze het over heeft.
– Lia Davidse