Afspraak maken

Testimonials

Ervaringen van cliënten

Testimonials coaching & training

Een wonder van een docente
Waarom is Elise een wonder van een docente?
Ik schud zo zeven redenen uit mijn mouw:
Ze is heel serieus in het werken met de oefeningen, en maakt tussendoor kleine grapjes waardoor de sfeer prettig is;
Ze weet heel goed hoe het lichaam in elkaar zit, en heeft ook oog voor de fysieke verschillen tussen mensen;
Ze luistert en kijkt heel goed naar hoe jij de les gaat beginnen en houdt rekening met wat je niet goed aan kunt vandaag;
Ze motiveert je om flink te werken en leert je te letten op waar jouw grenzen liggen;
Ze heeft een duidelijke structuur in haar les, met leuke variaties en aanpassingen voor wie ergens moeite mee heeft;
Ze legt elke oefening uit in het Nederlands, Engels of Frans en doet zo nodig vóór hoe het moet (en hoe het niet moet);
Ze is werkelijk altijd vrolijk en energiek en straalt uit dat ze met plezier de les gaat beginnen.
Kortom: als leerling voel je je meteen heel welkom, krijg je zin om aan het werk te gaan, en voel je je de hele les door gezien en gewaardeerd!
Het resultaat is dat ik sterker en soepeler ben dan voorheen, en me bewuster ben van mijn houding die geleidelijk verbeterd is.
– Maartje van Daalen (1950)

Schouder- en rugklachten verholpen
Medio 2014 werd ik door een manueel therapeut verwezen naar Elise Pattyn. “Ik kan je niet helpen, degene die je kan helpen is Elise Pattyn, zij is de beste. Zij kan je schouder- en rugklachten behandelen”. Kort daarna ben ik met de trainingen bij Elise gestart. De manueel therapeut had gelijk, Elise heeft me inderdaad geholpen om eea soepeler en losser te maken. Kortom, een ervaren docente met heel veel kennis op haar vakgebied en last but not least ook een zeer prettig persoon!
– WvdH , Amsterdam

Elise kan precies zien en helder uitleggen wat anders kan voor gewenste resultaat
Ik heb al jaren lessen gevolgd, bij verschillende clubs, en ook in verschillende landen. Recentelijk ben ik begonnen bij Elise. Ik heb nog nooit zo'n coach gehad die precies kan zien en dan helder uitleggen wat je anders kan doen om het juiste resultaat te krijgen. Ook is Elise uitzonderlijk in haar manier van uitleg: ze helpt je echt te "zien" wat je moet doen binnen en buiten je lijf tijdens een les. Verder is Elise een bijzonder aangenaam persoon: open, warm en zorgzaam voor al haar cliënten. Ik beveel Elise van harte aan - maar pas op, want als je met Elise begint, ga je nooit meer stoppen :).
– Lia H.

Rug hernia en spanning
Na een hernia in mijn onderrug kwam ik bij Elise terecht. Ik heb door de pilates privé lessen geleerd waar ik mijn lichaam te veel aanspan door de pijn. Door de oefeningen voelde ik dat ik die spanning ook kon loslaten. Dat gaf ontspanning in mijn rug waardoor ik weer meer vertrouwen kreeg in mezelf en meer durfde te bewegen. De lessen van Elise zijn altijd plezierig dat komt door haar oprechte interesse en het feit dat ze door haar kennis heel goed (na vragen, onderzoek en observatie) weet waar de schoen wringt.
– Sofia H.

Scherp oog en aandacht voor iedereen
Bij Elise ben je in zeer goede handen. Deskundige diagnostiek waardoor mijn klachten zijn verdwenen. Elise heeft bovendien een prettige manier van ondervragen waardoor je je al heel snel op je gemak voelt. Ze geeft naast haar osteopathiepraktijk ook trainingen. Ik kijk er elke week naar uit. Aandacht voor iedereen, scherp oog voor deelnemers met klachten. Heel persoonlijk. Ik beveel Elise van harte aan!
– Marjanne De Groot