Afspraak maken

Testimonials

Ervaringen van cliënten

Testimonials osteopathie

Chronische nek- en rugklachten
Na vier jaar rond gelopen te hebben met steeds erger wordende rug- en nekklachten en na vele behandelingen gehad te hebben in zowel de reguliere zorg als alternatieve zorg, kwam ik terecht bij Osteopaat Elise Pattyn. Dankzij haar goede diagnose en behandelingen gaat het eindelijk weer de goede kant op met mijn gewrichts- en pijnklachten. Ik begon voordat ik Elise leerde kennen steeds banger te worden dat mijn klachten alleen maar zouden verergeren en ik voor mijn 40e levensjaar bijna niet meer zou kunnen lopen en slapen, maar door de behandelingen bij Elise begin ik er weer vertrouwen in te krijgen dat mijn klachten steeds verder zullen verminderen en mogelijk zelfs zullen gaan verdwijnen. Inmiddels slaap ik weer prima en heb bijna geen pijn meer. Ook kan ik me inmiddels soepeler bewegen. Ik zie de toekomst weer zonniger tegemoet.
– Karin Ammerlaan-Roest (39)

Trage schildklier (hypothyreoïdie) - fibromyalgie
Ik ben een actieve vrouw van 55 jaar met meerdere gezondheidsproblemen: een schildklierziekte van Graves, op meerdere plekken artrose en al vele jaren fibromyalgie.
Na jaren tamelijk vergeefs uitproberen van verschillende therapieën, was daar Elise met osteopathie. Ik wenste dat zij eerder op mijn pad was gekomen. Ze behandeld mij 1x in de 6 weken, waarvoor ik graag de reis van Utrecht naar Amsterdam maak. Eerst bespreken we hoe de weken verlopen zijn, dan volgt de behandeling, legt ze uit wat er gedaan is, en krijg ik advies voor de komende weken. Na de behandeling functioneer ik een aantal weken beter.
Vaak zeg ik tegen haar, ik ben blij er weer te zijn, ik kan niet zonder jou. Ze heeft mij in het afgelopen jaar een stuk beter leren omgaan met alles. Lieve Elise, bedankt voor wat je voor mij doet!
– Corry Rossewij (55)

Post traumatisch stress syndroom - spanning in lijf - darmklachten - paniek-en angstgevoelens - gouden handjes
‘Gouden handjes’
Ik ben via een vriendin bij Elise terechtgekomen voor mijn klachten, veroorzaakt door Post Traumatisch Stress Syndroom (spanning in mijn lijf, darmklachten, paniek- en angstgevoelens). Ik had al ervaring met diverse andere geneeswijzen, maar door Elise ben ik enorm enthousiast geworden over Osteopathie, in het algemeen, maar met name over Elise.

Elise doet een zeer zorgvuldige analyse, waardoor ze bij mij vertrouwen wekte en ik mij al snel op mijn gemak voelde. Tijdens haar behandeling is ze serieus, geconcentreerd en zeer kundig. Ik voel ook echt meteen dat er iets gebeurt. Ik weet niet hoe ze het doet, maar ze maakt ruimte in mijn lijf, heft blokkades op en geeft me weer vertrouwen in mijn lijf.

Na een consult gebeurde het soms dat mijn klachten eerst verergerden, maar al na twee behandelingen merkte ik verbetering. Ik ben nu een half jaar onder behandeling en voel me steeds beter.

Ik kan iedereen aanraden een behandeling te proberen. Grote kans dat je bij haar terugkomt!
– N. de Groot (37)

Buikpijn - menstruatiepijn - darmklachten - spanningen
Ik voelde me snel vertrouwd en op mijn gemak bij Elise. Ik heb verschillende klachten gehad en altijd in het buikgebied. Buikpijn, menstruatiepijn, darmklachten, noem het maar op.
Na een behandeling van Elise voel ik me als herboren. Ik merk dat wanneer ik psychische spanningen heb, deze zich ook in mijn buik vastzetten. Elise verbindt ook het lichamelijke en psychische met elkaar en ze luistert heel goed. Soms werkt ze in de buik regio, andere keren behandelt ze wat hoger waardoor ik meer ruimte ervaar in mijn onderbuik. Termen zoals loslaten en je ruimte innemen zijn vaak aan bod gekomen. Nu kom ik alleen nog wanneer ik weer last heb maar alles is zo goed als weg. Ik kan haar heel erg aanraden, Elise is echt iemand aan wie je jezelf kunt toevertrouwen.
– Saida Prins (35)