Afspraak maken

De magie van verbinding

De magie van verbinding

"Connection to one’s self, and to the field of wisdom brings flow and guidance in your life; authenticity and freedom in your relationships; activates your self-healing capacities and makes you feel alive!"


In deze Body Mind Soul workshop maak je kennis met het thema verbinding met jezelf, de ander en het leven.

Verlang je ernaar om:

 • uit je hoofd in jouw lijf te zakken? Jouw lichaam te voelen, ervaren en bewonen?
 • echt contact met een ander te maken? Misschien heb je de neiging anderen op afstand te houden? Of verlies je jezelf in contact?
 • je eigenheid te ervaren? Vraag jij je af wie je nou in wezen bent en wat jij hier te brengen hebt?
 • je thuis te voelen in deze wereld? Misschien kamp je met gevoelens van eenzaamheid, leegte, gebrek aan zingeving?

Dan is deze workshop op jouw lijf geschreven!

In verbinding met jezelf openen deuren naar innerlijke rust, authenticiteit, diepgang, intimiteit, vervulling en een gevoel eindelijk thuis te zijn.

Reserveer hier jouw plekje

wat kan je verwachten

Via dans, embodiment, Body&Mind Language interventies en sharings word jij je bewust van jouw patronen en wat de impact ervan is op de mate en kwaliteit van verbinding.

Voorbij de belemmerende patronen, nodig ik je uit steeds dieper te zakken in de wijsheid van jouw lichaam, te verbinden met de essentie van jouw wezen en de wijsheid van het veld. Hierin verwelkomen we de transformatie en magie die ontstaan.

Wat houd ik van zuiverheid in contact.
Geen moeten, geen verwachtingen, puur zijn.
Daarin ontstaat een magie die niet te beschrijven is in woorden.
De essentie die zich toont. Uitwisselingen die zo helend en voedend zijn. Als wijsheid die belichaamd wordt in het samen zijn.

PRACTIsche informatie

 • Date: woensdag 31 Mei.
 • Tijd: 19:15- 22:00. Inloop vanaf 19:00.
 • Locatie: Earth & Sky, Sutan Sjahrirstraat 27, 2033 CL, Haarlem.
 • Investering: 75 euro.
 • Parkeren: gratis voor de deur.
 • Taal: Nederlands of Engels (hangt af van de taal van de deelnemers)
 • Kledij: doe iets aan waarin je makkelijk kan bewegen.
 • Notitieboekje: kan je meebrengen om inzichten op te schrijven.
 • Heb je nog vragen, neem dan contact met me op info@elisepattyn.nl.

Tickets

During a session facilitated by Elise, I was able to connect to deeply valuable but equally deeply hidden parts of myself. We worked with the body and in that movement the unconscious was made conscious. Because it was such an embodied experience the effect of it was profound and long lasting, and the alchemical gold had an applicable and healing echo in the weeks thereafter. Elise created a healing, safe and transformative space for this process.
– Lawrence Jacobs
De “Magie van Verbinding” was magisch indeed. Een snelle leerschool over verbinding met jezelf en de ander. Ik kreeg mooie lessen aangereikt, mede dankzij een fijne groep mensen en vooral door Elise die zorgt voor de veilige en warme ruimte.
Hoe verbind ik met mezelf, mijn eigen lichaam en ziel? Hoe verbind ik met de ander? Ben ik in staat om bij mezelf te blijven en te blijven luisteren? Ik was opnieuw verbaasd over de snelheid van de inzichten, lessen en transformatie daarvan. En ik ging naar huis met grootse nieuwsgierigheid naar meer!
– Marije Maliepaard
In de workshop ‘magie van verbinding’ heb ik een mooie combi ervaren van de intense vreugde en diepe wond. Elise begeleide de oefeningen met de juiste woorden en helemaal in tune met de groep en haar rol. Ze stelde individueel spot-on vragen en gaf er ook direct uitleg aan.
Er was veel ruimte om ervaringen te delen en iedere in zijn/haar eigen proces te laten zijn. Een veilige sfeer met zeer professionele begeleiding en binnen korte tijd diep innerlijk werk naar een gevoel van vreugde en verbinding!
– Jill van der Veen