Afspraak maken

Bewogen vanuit je kern, in verbinding met het leven!

Loop jij rond met een vraagstuk, heb je te kampen met een uitdaging of verandering in jouw leven? Of weet je zelf niet precies wat er speelt maar merk je dat je vastloopt of er alleen niet uitkomt?

Misschien heb je praten al geprobeerd, maar helpt dat onvoldoende.

Dan ben ik er graag voor je.


De antwoorden zitten in jou!

Body & Mind Language coaching (BML) is een diepgaande lichaamsgerichte methode waarbij naast gesproken taal ook houding en beweging worden ingezet om sneller tot inzicht, bewustwording en transformatie te komen.

Je lichaam wijst de weg naar heling, verbinding, vitaliteit en vervulling.

Klaar voor de reis?

Plan dan een Body Mind Soul coaching sessie. Hierin krijgen we jouw vraag en verlangen helder en maak je al de eerste stappen in die richting!

Boek nu jouw coaching sessie


 • Ook al ‘wist’ ik wel dat er een verbinding is tussen lichaam & geest, de impact van de sessies blijven me verbazen. Mijn blessures zijn geheeld, ik begrijp eindelijk waar mijn lichaamsspanning vandaan komt en ik heb afscheid mogen nemen van oude, niet meer dienende patronen en overtuigingen.
  – Marije
 • “Elise begeleid je rustig op een reis naar je ware zelf. Hierin wordt je uitgenodigd om, onder andere, d.m.v. lichaamstaal uiting te geven aan en inzicht te krijgen in onderdrukte emoties/angst en problemen. De interventies zijn zeer waardevol, de hele setting voelde warm en veilig. De sessies hebben mij o.a. inzichten gegeven over bepaalde patronen in mijn relatie tot anderen. Dank je wel Elise voor deze bijzondere ervaring."
  – Astia
 • Door de beeldende, fysieke manier van aanpak van Elise, voel je direct de impact. Ik voel mij weer geland in mijn werk.
  – Anne
 • In jouw sessies creëer je iedere keer een magische flow voor een deep dive. De veilige bedding en genoeg ruimte voor terugkoppeling maakt dat ik echt de diepte in kan en durf stil te staan bij wat ik echt voel.
  De 3 sessies met tevreden glimlach en een diep gevoel van vertrouwen afgerond. De dagen daarop met verrassende uitkomsten, door makkelijk “in contact” met mijzelf te blijven. Cadeautje!
  – Anouk
 • De begeleiding van Elise is voor mij heel waardevol. Door een combinatie van behandelingen en coaching heb ik een enorme groei doorgemaakt. Elise biedt een veilige ruimte waar ik helemaal mag 'zijn'. Hierdoor kom ik bij emoties, ervaringen en diepere lagen waar ik nog geen bewustwording had. Dat heeft een heel helend en koesterend effect. Een investering in groei en heling.
  – Roos
 • Toen ik in februari 2022 volledig uitgeput thuis kwam te zitten wist ik niet meer hoe ik weer met mezelf en mijn energie in verbinding moest komen.

  Elise heeft mij beetje bij beetje in verbinding gekregen met mezelf. Waarbij de verbinding met mijn kleine kindje de belangrijkste was. Ik was die verbinding volledig verloren door heftige situaties binnen het gezin waarin in opgroeide omdat ik snel volwassen moest worden.

  De sessies zijn anders dan ik gewend was. Door in beweging te komen vertelt je lichaam andere dingen dan wanneer je zittend praat over je “problemen”. Je komt daardoor echt in verbinding met je gevoel.

  Ik raad het zeker aan om bij Elise coaching te volgen. Ze is een ontzettend lief en mooi mens. Ik voelde me vrijwel direct op mijn gemak bij haar, wat fijn is want je kan je erg kwetsbaar voelen tijdens de sessies.

  Bedankt voor je hulp Elise!
  – Vita Devies


Over Elise

Elise Pattyn | 20+ jaren ervaring
Gecertificeerd osteopaat, Body&Mind Language coach & trainer, shamanic practitioner

Ik creëer een veilige en warme bedding waarin je mag ontdekken, helen, spelen en groeien. Het is mijn talent om je welkom te laten voelen zoals je bent, de boodschappen van jouw lichaam te lezen en je te begeleiden naar jouw wijsheid.

Bovenal ben ik aanwezig, verbonden met mijn puurste zelf, het veld van wijsheid en met jou. Hierin geef ik door wat ik zie, voel en hoor aan zichtbare en onzichtbare informatie. Daarnaast voel ik scherp aan wanneer we in de schijn of naar het hoofd bewegen en nodig daarbij uit naar waarachtigheid, belichaming en bezieling.


Over jou

De meeste mensen komen bij me met vragen rondom:

 • Verbinding met zichzelf, hun lichaam en ziel
 • Relaties en intimiteit
 • Zingeving, bezieling en zelf realisatie
 • Medisch onverklaarbare klachten
 • Stress- en spanning (denk ook aan reïntegratie; herstel van burnout en uitval op werk)

Heb je nog vragen of wil je weten of je met jouw vraagstuk bij me terecht kunt? Neem dan contact met me op 06 26 404 760 of stuur een mail naar info@elisepattyn.nl.


Praktisch

Intake - jouw eerste sessie

 • Duur intake: 60 min.
 • Locatie: op mijn praktijk of online.
 • Investering particulier: 130 euro (exclusief 21% BTW).

traject

VERGOEDING

 • Vaak zijn er mogelijkheden bij je werkgever. Je kunt vragen of er coachings-, vitaliteit- of trainings budget beschikbaar is.
 • Heb je een eigen bedrijf, dan kan je coaching invoeren als zakelijke kosten.

Boek nu jouw coaching sessie

 • Het voelde bij jouw eerste blik al welkom, veilig, sterk en zacht. Ik dacht meteen, bij haar zit ik goed!
  – Gerbrig
 • De coaching met Elise geeft inzicht in mijn rugpijn en trauma’s die lekker diep zijn weggestopt. Het heeft mij zoveel inzichten gegeven in hoe ik mijn leven heb geleefd, in hoe ik mijn leven leid, en nu in hoe ik mijn leven wil gaan leiden.
  – Masha Vos
 • Elise coacht altijd met een positieve en liefdevolle blik, waardoor ik me volledig gezien en vertrouwd voelde bij haar. Haar werkwijze (met behulp van bewegingen) gaf mij een nieuwe kijk op oude ingesleten patronen en dit inzicht heeft mij geholpen deze te doorbreken.
  – Marielle Vesseur
 • Door een combinatie van behandelingen en coaching heb ik een enorme groei doorgemaakt. Elise biedt een veilige ruimte waar ik helemaal mag 'zijn'. Hierdoor kom ik bij emoties, ervaringen en diepere lagen waar ik nog geen bewustwording had. Dat heeft een heel helend en koesterend effect.
  – Roos
 • Ook al ‘wist’ ik wel dat er een verbinding is tussen lichaam & geest, de impact van de sessies blijven me verbazen. Mijn blessures zijn geheeld, ik begrijp eindelijk waar mijn lichaamsspanning vandaan komt en ik heb afscheid mogen nemen van oude, niet meer dienende patronen en overtuigingen.
  – Marije
 • Ik ben je nog steeds dankbaar voor onze kennismaking en de coaching. Het heeft mij veel gebracht en ik heb sindsdien heel veel mooie avonturen aangedurfd!
  – Daniele
 • Door de beeldende, fysieke manier van aanpak van Elise, voel je direct de impact. Ik voel mij weer geland in mijn werk.
  – Anne
 • Onbewust probeerde ik te leven naar hoe ik dacht dat anderen dat van mij verwachtten. Ik was mezelf kwijtgeraakt en wist niet meer wie ik was of wat mij gelukkig maakte. Samen met Elise ging ik op onderzoek uit. Ik zette emoties en gevoelens om in dans en beweging en leerde zo mijn eigen lichaamstaal. Laag voor laag pelden we af. Nu zie ik mezelf niet meer door andermans ogen maar van binnenuit.
  – Ilse Van den Hoven
  Stress en spanning op de werkvloer - burnout preventie
 • Elise is zeer toegewijde en een kundige trainer. Ik beveel haar ten zeerste aan!
  – H. Sellmeijer (1952)
 • Elise weet heel goed hoe het lichaam in elkaar zit en heeft ook oog voor de verschillen tussen mensen. Ze luistert en kijkt heel goed naar hoe jij de sessie ingaat, motiveert je om op ontdekkingstocht te gaan en leert je te luisteren naar de boodschappen van jouw wezen.
  – Maartje van Daalen (1950)