Afspraak maken

Elise Pattyn


Ik geloof dat alles in ons leven ertoe dient om ons dichter bij onze ziel te brengen. Een gevoel van liefde, eenheid en verbinding te ervaren.

En dat onze uitdagingen ons voorbereiden en op weg helpen om onze ziel tot expressie te brengen.


"Klachten of uitdagingen zijn er niet om ons het leven zuur te maken.
Ze wijzen ons de weg naar een bezield leven."


Helaas raken de meesten van ons verwikkeld in de hindernissen, verliezen het contact met hun wezenlijkheid en raken uit verbinding met zichzelf de ander en het leven.


Ik heb vaak het gevoel gehad dat het leven tegen mij was. Waarom moest ik dit nu ervaren? Waarom liepen de dingen niet zoals ik dat wilde?

Diepe dalen heb ik gekend. En telkens weer vond ik hoop. Het leven riep.“Life is like a dance forever unfolding,
movement after movement,
breath after breath,
a soul’s journey
home.”


Gaandeweg heb ik geleerd me dieper te verbinden met mezelf en met het leven. Het onderscheid te maken tussen wat ik wil en wat het leven met mij wil. En steeds meer "begrijp" ik dat alles een initiatie is, mijn wezen klaarstoomt voor de volgende stap.


Graag ontmoet ik ook jou op weg naar de kern van jouw wezen. Zodat jij in staat bent voor jezelf uit te komen en jouw licht de wereld in te brengen.

Een wereld die schreeuwt om verbinding, echtheid, bezieling en een terugkeer naar onze natuur.

En er is voor mij niets mooiers dan een ander in die beweging te ontmoeten!

Elise


"Ik droom van een wereld waarin we helemaal onszelf kunnen zijn,
waarin we elkaar echt ontmoeten en vanuit die verbinding
ons geïnspireerd en gesterkt voelen om bezield te leven!"


Elise Pattyn | 20+ jaren ervaring
Osteopaat
Body&Mind Language coach & trainer
Shamanic practitioner & Energy medicine (in opleiding)

 • Het voelde bij jouw eerste blik al welkom, veilig, sterk en zacht. Ik dacht meteen, bij haar zit ik goed!
  – Gerbrig
 • Ik ben trouwens super dankbaar wat je met jouw sessies gebracht hebt, hoe ik het heb kunnen ontvangen. Heb best eea gedaan op zelf ontwikkeling gebied, en voor mij was dit echt volledig kloppend en supporting. Goed van structuur afstemming doortastendheid en voor mij goed voelbaar te ontvangen en integreerbaar/toepasbaar. Echt een parel voor mij.
  – John Hogendoorn
 • Door de osteopathie behandelingen voelde ik waar mijn blokkades zaten. Door middel van aanraking, manipulatie en bewuste ademhaling leer je wat deze diep weggestopte, pijn, jouw lichaam vertelt.
  – Masha Vos
 • De coaching met Elise geeft inzicht in mijn rugpijn en trauma’s die lekker diep zijn weggestopt. Het heeft mij zoveel inzichten gegeven in hoe ik mijn leven heb geleefd, in hoe ik mijn leven leid, en nu in hoe ik mijn leven wil gaan leiden.
  – Masha Vos
 • Ik kwam bij Elise met een compleet verkrampt maag-darmstelsel. De huisarts vond geen pathologische verklaring.
  Na drie maanden ben ik niet alleen vrij van fysieke klachten maar ook mentaal en emotioneel voel ik me veel sterker.
  – Leontine
 • De osteopathie en coaching sessies leren me objectief en onbevooroordeeld te luisteren naar mijn gevoel en mijn lichaam. Ik word er stapje bij beetje beter in om mijn gevoel te detecteren, te duiden en het te laten zijn en/of het uit te spreken naar mezelf en naar anderen toe zonder direct (in oplossingen) te denken, het te bagataliseren, passeren, nuanceren, etc. Zo fijn om steeds meer thuis te komen in mijzelf.
  – Jeroen
 • Elise coacht altijd met een positieve en liefdevolle blik, waardoor ik me volledig gezien en vertrouwd voelde bij haar. Haar werkwijze (met behulp van bewegingen) gaf mij een nieuwe kijk op oude ingesleten patronen en dit inzicht heeft mij geholpen deze te doorbreken.
  – Marielle Vesseur
 • Door een combinatie van behandelingen en coaching heb ik een enorme groei doorgemaakt. Elise biedt een veilige ruimte waar ik helemaal mag 'zijn'. Hierdoor kom ik bij emoties, ervaringen en diepere lagen waar ik nog geen bewustwording had. Dat heeft een heel helend en koesterend effect.
  – Roos
 • Ook al ‘wist’ ik wel dat er een verbinding is tussen lichaam & geest, de impact van de sessies blijven me verbazen. Mijn blessures zijn geheeld, ik begrijp eindelijk waar mijn lichaamsspanning vandaan komt en ik heb afscheid mogen nemen van oude, niet meer dienende patronen en overtuigingen.
  – Marije
 • Ik ben je nog steeds dankbaar voor onze kennismaking en de coaching. Het heeft mij veel gebracht en ik heb sindsdien heel veel mooie avonturen aangedurfd!
  – Daniele