Afspraak maken

Body Mind Soul sessie

Of je nu vast loopt in je lijf, je gedachten, je relatie of je werk, heel vaak zijn er onderliggende patronen die de situatie in stand houden. Dit patroon is vaak te herleiden tot een overlevingsstrategie, een coping om te kunnen blijven functioneren.

Vaak tonen uitdagingen zich op meerdere van deze terreinen tegelijk. Waar moet je dan beginnen? En heb je allerlei verschillende therapieën nodig? Of is er misschien een onderlinge samenhang?


Op ontdekkingstocht

Aan de hand van gesprek, houding en beweging gaan we dieper in op jouw vraag. We onderzoeken wat er bij jou gebeurt waardoor je niet verder komt.


"In beweging toont een mens zijn diepste beweegredenen". (Jos Dolstra)

Ook onderzoeken we het effect van jouw strategie op lichaam en geest, je relaties en de mate waarin jij je authentieke zelf in deze wereld brengt?

Als laatste ga je ervaren wat beter bij jou zou passen en hoe je stappen kan ondernemen in die richting.


"Het lichaam wijst de weg naar heling, verbinding, vitaliteit en vervulling".

Boek hier jouw Body Mind Soul Sessie


Praktisch

  • Locatie: online of op mijn praktijk in de Waarderweg 19, Haarlem.
  • Investering:
    • 125 euro (exclusief 21% BTW) per uur.
    • Doorgaans is 60 tot 75 min nodig.

Na afloop heb jij:

  • Inzicht in wat er speelt (de vraag achter de vraag).
  • Ervaren wat de impact hiervan is op Body Mind en Soul.
  • Een manier ontdekt om uit jouw geijkte patroon te komen.
  • Een eerste imprint aangelegd van de richting die je op wilt.
Nadat de artsen, na een jaren lange medische zoektocht, geen aantoonbare reden konden vinden voor mijn rugpijn. Gaven ze mij (56) aan te gaan leren leven met die pijn. Aangezien ik mij daar te jong voor vond besloot ik het te gaan zoeken in de alternatieve circuit.
Zo kwam ik bij Elise terecht. Elise is rustig, lief en is een ster in luisteren en spiegelen. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar.
Samen zijn we naar de dieperliggende pijn gaan kijken. De coaching met Elise geeft inzicht in pijn en soms trauma’s die lekker diep zijn weggestopt. Het heeft mij zoveel inzichten gegeven in hoe ik mijn leven heb geleefd, in hoe ik mijn leven leid, en nu in hoe ik mijn leven wil gaan leiden. Door haar osteopathie behandelingen voelde ik waar mijn blokkades zaten. Door middel van aanraking, manipulatie en bewuste ademhaling leer je wat deze diep weggestopte, pijn, jouw lichaam vertelt.
Nu ik weet wat mijn lichaam mij vertelt weet ik hoe ik hier mee om moet gaan. Eindelijk heb ik mijn pijn een plek kunnen geven waardoor ik af ben van mijn jarenlange rugpijn én mijn kriebel in mijn keel.
Ik gun het werkelijk iedereen.
– Masha Vos
Osteopathie & coaching bij chronische rugklachten