Afspraak maken

Hoe verliezen we onszelf?

De verbinding met onszelf verliezen we wanneer we denken dat we iemand moeten worden, iets moeten doen of bereiken om er te mogen zijn. Angst en een gevoel van niet compleet, niet goed genoeg zijn, etc. kunnen ons op allerlei manieren in de greep hebben tot we letterlijk vast lopen.

De antwoorden liggen in je zelf

Een duurzame oplossing ligt niet in protocollen of stappenplannen voor succes. Daar moet namelijk weer wat bereikt of nagestreefd worden.

Er is echter een andere weg. En dat is de weg naar binnen, naar verbinding met ons dieper weten en het leven zelf.

Wanneer je met deze plek van dieper weten en "thuis zijn" verbonden blijft, moeten de omstandigheden en jijzelf niet gefixed, veranderd of gemeden worden. Echter de focus verschuift naar een zuiver waarnemen van dat wat is, en een ervaren van mogelijkheden.

Wat levert het op?

Vanuit verbinding kan jij je veilig, gedragen en gevoed voelen. Het is een staat waarin je je volledig over kunt geven aan het leven, de volledige breedte van het mens zijn kunt verwelkomen en tegelijk bewogen wordt vanuit jouw ziel.

Je innerlijk kompas aanboren maakt dat je ongeacht de situatie weet hoe te handelen op een manier die lichaam, geest en ziel in balans houdt en in afstemming is met de mensen en wereld om je heen.

Je kent je vaardigheden, je waardes, je kwetsbaarheden. Je durft te leiden, te verbinden, uit te reiken en brengt je talenten in deze wereld.

Dit is de weg van vitaliteit en voldoening, van vrijheid en verbinding, van plezier en intimiteit, van wijsheid en authenticiteit.

Klaar voor de reis?

Boek jouw Coaching sessie


Heb je nog vragen of wil je weten of je met jouw vraagstuk bij me terecht kunt? Neem dan contact met me op 06 26 404 760 of stuur een mail naar info@elisepattyn.nl.


Wil je gelijk aan de slag? Plan dan een coaching sessie.

Lees hier meer over lichaamsgerichte coaching en werkwijze.