Afspraak maken

Freedom in relationships


Read in English


Hoe vrij voel jij je in de interactie met andere mensen? Ben jij in staat om jezelf te voelen en je ware gezicht te laten zien? Of heb je de neiging jezelf te verliezen in relaties of je misschien achter een masker te verschuilen?

Hoe bewust ben jij je van de effecten van sociale en culturele conditionering op de vrijheid die jij ervaart? Beperk jij jezelf door altijd de aardige, de sterke, de rustige, de verlegen, de .... te zijn?

 • Ben je het beu om iemand te zijn die je niet bent?
 • Mis jij de verbinding met jezelf en anderen?
 • Heb je het gevoel vast te zitten in patronen of rollen die je speelt?
 • Geven relaties jou niet de voldoening waarnaar je op zoek bent?
 • En verlang jij naar een diepe verbinding met jezelf en gemak en flow in verbinding met anderen?
 • Of wil je gewoon loskomen en jezelf toestemming geven om helemaal jezelf te zijn?

Hoe authentieker we kunnen zijn, hoe meer we kunnen ontspannen met andere mensen en hoe meer betekenis, vreugde, diepgang, intimiteit en vervulling we kunnen ervaren in onszelf en in onze relaties.

Waarachtige relaties zijn een poort naar onze ziel, om te worden wie we zijn en dat met de wereld te delen.De drieluik begint via bewustwording van waar je je bevindt in de dans van vrijheid en conditionering. We zullen dit thema verkennen in de fysieke, emotionele, mentale en spirituele dimensies. Gedurende de weken gaan we geleidelijk aan bewegen richting heelheid, authenticiteit, diepe verbinding en zelfexpressie.

Leren is vooral ervaringsgericht. Door gebruik te maken van: Body&Mind Language (BML) interventies, beweging, belichaming, verstilling en sharings komt dat wat belangrijk is voor jou als vanzelf naar boven.

We gaan het dus niet alleen hebben over vrijheid in relaties, maar jij wordt uitgenodigd om deze te ervaren. Lichamelijke ervaringen zijn een voorwaarde om bewustzijn, heling en transformatie te vergemakkelijken.

 • BEWUSTZIJN: Word je bewust van je conditionering en de impact ervan op je lichaam, gevoelens, gedachten en je relaties.
 • HELING: Her-inner jouw essentie en beweeg voorbij de maskers en imprints uit het verleden.
 • TRANSFORMATIE: Van vastlopen in relaties naar vrijheid en authenticiteit.


Na de interventies is er tijd om te kijken naar de betekenis en hoe je de verworven inzichten kunt vertalen naar je dagelijks leven.


Hier wil ik bij zijn!


Bedding en heilige speelruimte

Het is mijn intentie om een veilige ruimte te bieden waarin je jezelf kunt ontsluieren en je ontvangen kunt voelen zoals je bent. Naast het helende aspect gaan we richting meer authenticiteit, verbinding en gevoelvol leven.

Het is mijn talent om je te lezen, in je te voelen, en te dienen als een warme omhelzing, klankbord en spiegel. Waar nodig daag ik je uit, speel ik met je of reflecteer ik op wat ik zie.

Uiteraard zal ik mijn kennis en vaardigheden inzetten als gediplomeerd osteopaat, BML-coach & trainer, danser, psychosomatisch specialist en pilatestrainer.

Bovendien heb ik 40+ jaar levenservaring en 20+ jaar werk met mensen, zowel individueel als in groepen.

En buiten dat alles ben ik ook op reis, waarbij ik me openstel voor de volledige expressie van mijn wezen.


Practicalities

 • Locatie: Sutan Sjahrirstraat 27, Haarlem.
 • Data: (3 workshops)
  • woensdag: 4/10, 11/10 en 1/11
 • Tijd: 19:00 - 21:30.
 • Groepsgrootte:maximaal 8 personen om de reis zo persoonlijk mogelijk te houden.
 • Taal: Nederlands
 • Kledij: comfortabele kleding waarin je kunt bewegen, dansen, zitten, liggen.
 • Investering: 248 euro (excl 21% BTW).

Nieuwsgierig? Reserveer hier jouw plek!


Heb je nog vragen? Stel deze gerust via info@elisepattyn. nl of bel me op 06 - 26 404 769.


Ervaringen van anderen

Een snelle leerschool over verbinding met jezelf en de ander. Ik was verbaasd over de snelheid van de inzichten, lessen en transformatie daarvan. En ik ging naar huis met grootse nieuwsgierigheid naar meer!
– Marije Maliepaaard
Het voelde bij jouw eerste blik al welkom, veilig, sterk en zacht. Ik dacht meteen, bij haar zit ik goed!
– Gerbrig
In jouw sessies creëer je een magische flow voor een deep dive. De veilige bedding en genoeg ruimte voor terugkoppeling maakt dat ik echt de diepte in kan en durf stil te staan bij wat ik echt voel. Tuurlijk vond ik het spannend om mijzelf te openen in een groep maar voelde ook als unieke kans: eindelijk vrij spelen, oefenen, ervaren en kwetsbaar te kunnen zijn. Had niet verwacht dat juist in groepsverband zo veel meer gespiegeld wordt, maakte voor mij veel duidelijk. De dagen daarop met verrassende uitkomsten, door makkelijk “in contact” met mijzelf te blijven. Cadeautje!
– Anouk
Een veilige sfeer met zeer professionele begeleiding en binnen korte tijd diep innerlijk werk naar een gevoel van vreugde en verbinding!
– Jill van der Veen
Tijdens de workshop ervaarde ik vrijheid, vreugde, intense liefde en ik voelde me helemaal gezien als mens. Het ging stromen in mijn lichaam en gaf mij het gevoel dat ik weer ging leven. Door Elise's mooie manier van zijn als mens en haar afstemming op ons, doortastendheid, intuïtief ervaren en de stiltes, waren het magische avonden voor mij. Fantastisch om jezelf te kunnen bewegen in die hogere trilling en verbinding met mensen die je niet kent. Lichaamswerk en muziek heeft de ruimte naar mijn gevoel weer geopend.
– Alie Maliepaard
The workshop Touch And Be Touched is a jewel, subtle and profound. I tell you right away. Elise vibrantly inspires people to find their soul and turn the awakened energies into wonderful lives. She is going to be an international star. So, if you later on want to say I was one of those people who discovered her at an earlier stage, grab your chances and join her workshops.
– Peter van der Werff
The workshops with Elise are amazing! They open the heart and mind with bodywork, dance, and music. I can strongly recommend it if you want to reconnect with yourself, feel your deep emotions, and understand your actions. Elise teaches you how to go deeply into your body, how to feel your body and read it like a book.
– Liza Baranyai