Afspraak maken

To touch & be touched

To touch & be touched

- Bewogen, door de bron van leven -


Voel jij je gevoed en geïnspireerd door de interacties met anderen? Geraakt in je hart? Of heb je de neiging om mensen en het leven op afstand te houden?

De vierluik nodigt uit van bewustwording van onze reacties op aanraking en geraaktheid naar een dieper zakken in ons lichaam, een afsterven van al het moeten, van het gevormde ego. Het ervaren van de leegte, het niets, de verbinding met het alles te her-inneren. Even niets te hoeven. Puur te zijn, in waarachtigheid, in geborgenheid en eenheid.

Vanuit de bron van oorsprong te laten ontstaan dat wat wezenlijk is. Te ervaren wat jij bent, als onderdeel van het geheel.

Laat je raken en open je hart weer voor jezelf, elkaar en het leven!

Voor wie

 • Je vindt het moeilijk om tot diepe ontspanning te komen, ervaart vaak of makkelijk onrust irritatie of spanning in je lijf;
 • Je zit vaak in je hoofd, hebt de neiging te overdenken, piekeren, analyseren of reflecteren;
 • Je hebt de neiging in relaties je op de ander te richten, jezelf te verliezen of vind het moeilijk grenzen, eigen behoeftes en verlangens aan te geven;
 • Je verlangt naar een diepere, waarachtiger en liefdevollere verbinding met je zelf en de ander;
 • Je verlangt naar meer gemak, overgave, flow, bezieling en vitaliteit in je leven;


  Herken jij jezelf in enkele van deze punten of resoneert bovenstaande tekst?

  Wees welkom!

  Reserveer hier jouw plek


  Twijfel je nog of deze vierluik of jouw lijf geschreven is? Neem dan contact met me via info@elisepattyn.nl en vraag naar een check-in call.


  Methodes

  Elke workshop bestaat uit een body mind soul journey waarbij gebruikt gemaakt kan worden van beweging, dans, embodiment, bodywork, Body&mind interventies (op jezelf of in 2-tallen), sharing momenten, stilte- en meditatiemomenten, rituelen.

  Leren is hoofdzakelijk ervaringsgericht. Door contact te (leren) maken met je eigen lichaamswijsheid en het veld van bewustzijn komt dat wat voor jou essentieel is als vanzelf naar boven. Waar nodig en mogelijk brengt Elise 1-1 begeleiding en theoretische onderbouwing.


  Praktische info

  • Data: Zaterdag: 28/10, 11/11; 25/11; en 9/12
  • Tijd: 10:00- 13:00. Welkom vanaf 9:45.
  • Locatie: Sutan Sjahrirstraat 27, 2033 CL Haarlem.
  • Investering: 350 euro excl 21% BTW. (max 8 personen).
  • Parking : gratis in de straat.
  • Taal: Nederlands. If you do not speak Dutch, please contact me for possibilities.
  • Kledij: Doe kledij aan waarin je makkelijk kunt bewegen en breng warme sokken mee.
  • Notitieboekje: Breng een notitieboekje mee om je inzichten in op te schrijven.
  • Indien je nog vragen hebt, neem dan contact met me op: info@elisepattyn.nl | 06-26 404 769.

  TICKETS

  Het team

  Elise Pattyn - facilitator, creator

  Elise creëert een veilige en warme bedding en begeleidt je tijdens de reis. Het is haar talent om je welkom te laten voelen zoals je bent, in te voelen in de boodschappen van jouw lichaam en je te begeleiden naar jouw wijsheid.

  Ze werkt als gediplomeerd osteopaat, Body&Mind language coach en trainer, psychosomatisch specialist, lichaamswerker en heeft een passie voor dans, muziek en het leven! Ze heeft ruim 20 jaar ervaring in het werken met mensen.

  Elise is een bijzonder fijngevoelige ziel en tijdens haar reis om deze gave te belichamen en in te zetten, werd deze workshop geboren; een poort naar de herverbinding met de levensbron zelf.  Daniel Lovasz - musician, yoga teacher, co-creator

  Via zijn muziek en meditatie nodigt Dani uit de brug te weven die zich uitstrekt van de fysieke wereld naar het rijk van abstractie en transformatie. Zijn grootste inspiratiebron is het creëren van ingangen naar de bron waar onze ziel vandaan komt.  The workshop Touch And Be Touched is a jewel, subtle and profound. I tell you right away. Elise vibrantly inspires people to find their soul and turn the awakened energies into wonderful lives. She is going to be an international star. So, if you later on want to say I was one of those people who discovered her at an earlier stage, grab your chances and join her workshops.
  – Peter van der Werff
  Een snelle leerschool over verbinding met jezelf en de ander. Ik was verbaasd over de snelheid van de inzichten, lessen en transformatie daarvan. En ik ging naar huis met grootse nieuwsgierigheid naar meer!
  – Marije Maliepaaard
  Tijdens de workshop ervaarde ik vrijheid, vreugde, intense liefde en ik voelde me helemaal gezien als mens. Het ging stromen in mijn lichaam en gaf mij het gevoel dat ik weer ging leven. Door Elise's mooie manier van zijn als mens en haar afstemming op ons, doortastendheid, intuïtief ervaren en de stiltes, waren het magische avonden voor mij. Fantastisch om jezelf te kunnen bewegen in die hogere trilling en verbinding met mensen die je niet kent. Lichaamswerk en muziek heeft de ruimte naar mijn gevoel weer geopend.
  – Alie Maliepaard
  The workshops with Elise are amazing! They open the heart and mind with bodywork, dance, and music. I can strongly recommend it if you want to reconnect with yourself, feel your deep emotions, and understand your actions. Elise teaches you how to go deeply into your body, how to feel your body and read it like a book.
  – Liza Baranyai
  In jouw sessies creëer je een magische flow voor een deep dive. De veilige bedding en genoeg ruimte voor terugkoppeling maakt dat ik echt de diepte in kan en durf stil te staan bij wat ik echt voel. Tuurlijk vond ik het spannend om mijzelf te openen in een groep maar voelde ook als unieke kans: eindelijk vrij spelen, oefenen, ervaren en kwetsbaar te kunnen zijn. Had niet verwacht dat juist in groepsverband zo veel meer gespiegeld wordt, maakte voor mij veel duidelijk. De dagen daarop met verrassende uitkomsten, door makkelijk “in contact” met mijzelf te blijven. Cadeautje!
  – Anouk
  Een veilige sfeer met zeer professionele begeleiding en binnen korte tijd diep innerlijk werk naar een gevoel van vreugde en verbinding!
  – Jill van der Veen