Afspraak maken

To touch & be touched

To touch & be touched

- Bewogen, door de bron van leven -


Voel jij je gevoed en geïnspireerd? Geraakt in je hart? Of heb je de neiging om mensen en het leven op afstand te houden?

De vierluik start met het onderzoeken van hoe we ons verhouden tot geraaktheid. We starten daarbij vanuit de fysieke laag naar het geraakt worden in je wezen. De uitnodiging is om bewust te worden van wat er echt toe doet, waar we ons misschien afsluiten en hoe we ons kunnen openen voor ons zelf, elkaar en de bron van leven.

Gedurende de vierluik zakken we steeds dieper in ons lichaam. We voelen, ervaren en heten welkom wat daar leeft. Voorbij de gekende afweerpatronen, het denken, het moeten, navigeren we naar de kern van ons wezen. Een gevoel van thuiskomen.

Even niets te hoeven. Puur te zijn, in waarachtigheid, in geborgenheid en eenheid. Vanuit deze verbinding met het alles te her-inneren, geboren te laten worden, te belichamen, dat wat we wezenlijk zijn.

Laat je raken en open je hart voor jezelf, elkaar en het leven!

Voor wie

 • Je verlangt naar een diepe innerlijke rust, een thuiskomen in je zelf.
 • Je verlangt naar meer gemak, flow, bezieling en vitaliteit in je leven.
 • Je verlangt naar een waarachtige en liefdevolle verbinding met je zelf en de ander;
 • Je verlangt ernaar vanuit jouw essentie vorm te geven aan jouw leven.


Herken jij jezelf in enkele van deze punten of resoneert bovenstaande tekst?

Wees welkom!

Reserveer hier jouw plek


4 Body Mind Soul journeys

4 workshops, 4 journeys

Methoden:

 • Lichaamswerk, Body&Mind Language interventies, shamanic practices, begeleide meditatie, uitwisselingen.
 • Live muziek.
 • Opdrachten tussen de sessies door (aanbevolen om de integratie te bevorderen).
 • Optionele 1-1 sessies (niet inbegrepen): naast het groepsprogramma kun je veel baat hebben bij 1-1 healing of coaching sessies. Bij interesse graag apart reserveren.

Praktische info

 • Data: Donderdag 30/5; 6/6; 13/6 en 27/6
 • Tijd: 10:00- 13:00. Welkom vanaf 9:45.
 • Locatie: Sutan Sjahrirstraat 27, 2033 CL Haarlem. (gratis parkeren)
 • Taal: Nederlands. If you do not speak Dutch, please contact me for possibilities.
 • Investering: 425 euro (max 8 personen).

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op info@elisepattyn.nl.


TicketsElise Pattyn - facilitator, creator | 20+ jaren ervaring
Gecertificeerd osteopaat, Body&Mind Language coach & trainer, Shamanic energy medicine practitioner

Ik creëer een veilige en warme bedding en begeleid je tijdens de reis. Het is mijn talent om je welkom te laten voelen zoals je bent, de boodschappen van jouw lichaam te lezen en je te begeleiden naar jouw wijsheid.

Bovenal ben ik aanwezig, verbonden met mijn puurste zelf, het veld van wijsheid en met jou. Hierin geef ik door wat ik zie, voel en ervaar aan zichtbare en onzichtbare informatie. Daarnaast voel ik scherp aan wanneer we in de schijn of naar het hoofd bewegen en nodig daarbij uit naar waarachtigheid, belichaming en bezieling.

Elise is een bijzonder fijngevoelige ziel en tijdens haar reis om deze gave te belichamen en in te zetten, werd deze workshop geboren; een poort naar de herverbinding met de levensbron zelf.
Daniel Lovasz - musician
Musician, yoga teacher

Tijdens de sessies wordt waar dienend, gebruik gemaakt van life muziek en zang. Daniel helpt zo de brug te weven die zich uitstrekt van de fysieke wereld naar het rijk van abstractie en transformatie. Zijn grootste inspiratiebron is het creëren van ingangen naar de bron waar onze ziel vandaan komt.Het voelde bij jouw eerste blik al welkom, veilig, sterk en zacht. Ik dacht meteen, bij haar zit ik goed!
– Gerbrig
The workshop Touch And Be Touched is a jewel, subtle and profound. I tell you right away. Elise vibrantly inspires people to find their soul and turn the awakened energies into wonderful lives. She is going to be an international star. So, if you later on want to say I was one of those people who discovered her at an earlier stage, grab your chances and join her workshops.
– Peter van der Werff
Een snelle leerschool over verbinding met jezelf en de ander. Ik was verbaasd over de snelheid van de inzichten, lessen en transformatie daarvan. En ik ging naar huis met grootse nieuwsgierigheid naar meer!
– Marije Maliepaaard
Tijdens de workshop ervaarde ik vrijheid, vreugde, intense liefde en ik voelde me helemaal gezien als mens. Het ging stromen in mijn lichaam en gaf mij het gevoel dat ik weer ging leven. Door Elise's mooie manier van zijn als mens en haar afstemming op ons, doortastendheid, intuïtief ervaren en de stiltes, waren het magische avonden voor mij. Fantastisch om jezelf te kunnen bewegen in die hogere trilling en verbinding met mensen die je niet kent. Lichaamswerk en muziek heeft de ruimte naar mijn gevoel weer geopend.
– Alie Maliepaard
The workshops with Elise are amazing! They open the heart and mind with bodywork, dance, and music. I can strongly recommend it if you want to reconnect with yourself, feel your deep emotions, and understand your actions. Elise teaches you how to go deeply into your body, how to feel your body and read it like a book.
– Liza Baranyai
In jouw sessies creëer je een magische flow voor een deep dive. De veilige bedding en genoeg ruimte voor terugkoppeling maakt dat ik echt de diepte in kan en durf stil te staan bij wat ik echt voel. Tuurlijk vond ik het spannend om mijzelf te openen in een groep maar voelde ook als unieke kans: eindelijk vrij spelen, oefenen, ervaren en kwetsbaar te kunnen zijn. Had niet verwacht dat juist in groepsverband zo veel meer gespiegeld wordt, maakte voor mij veel duidelijk. De dagen daarop met verrassende uitkomsten, door makkelijk “in contact” met mijzelf te blijven. Cadeautje!
– Anouk
Een veilige sfeer met zeer professionele begeleiding en binnen korte tijd diep innerlijk werk naar een gevoel van vreugde en verbinding!
– Jill van der Veen