Afspraak maken

Reviews coaching & training

Ik heb bij Elise een coachingstraject gevolgd. Zij heeft mij geholpen bij het formuleren van mijn vraagstuk en bij het opdoen van nieuwe inzichten. Haar werkwijze (met behulp van bewegingen) gaf mij een nieuwe kijk op oude ingesleten patronen en dit inzicht heeft mij geholpen deze te doorbreken. Elise coacht altijd met een positieve en liefdevolle blik, waardoor ik me volledig gezien en vertrouwd voelde bij haar. Ik kan van harte aanbevelen om een coachingstraject bij Elise te volgen.
– Marielle Vesseur

De begeleiding van Elise is voor mij heel waardevol. Door een combinatie van behandelingen en coaching heb ik een enorme groei doorgemaakt. Elise biedt een veilige ruimte waar ik helemaal mag 'zijn'. Hierdoor kom ik bij emoties, ervaringen en diepere lagen waar ik nog geen bewustwording had. Dat heeft een heel helend en koesterend effect. Een investering in groei en heling.
– Roos

Heling van lichaam en ziel
Eigenlijk kwam ik bij Elise voor een korte behandeling van een nekblessure, maar door haar fantastische energie, doortastendheid en openheid kwam er veel meer op tafel dan dat. Het feit dat ze ook danseres is geweest creëerde voor mij meteen een extra verbinding. Er is ongelooflijk veel ruimte en aandacht voor alles en daardoor zijn de behandelingen iedere keer weer holistisch: niet alleen mijn lichaam is geheeld, ofwel aan het helen, maar ook mijn ziel. Ook al ‘wist’ ik wel dat er een verbinding is tussen lichaam & geest, de impact van de sessies blijven me verbazen. Mijn blessures zijn geheeld, ik begrijp eindelijk waar mijn lichaamsspanning vandaan komt en ik heb afscheid mogen nemen van oude, niet meer dienende patronen en overtuigingen. Elise heeft me af en aan begeleid tijdens een intensief proces het afgelopen jaar en ik weet zeker dat ik terug blijf komen voor ondersteuning. Ik ben erg dankbaar dat ik ‘haar gevonden heb’ - je bent namelijk niet alleen in handen van een geweldige osteopate, maar een absoluut holistische lifecoach die je veel meer geeft dan dat je kunt bedenken.
– Marije

Ik ben je nog steeds dankbaar voor onze kennismaking en de coaching. Het heeft mij veel gebracht en ik heb sindsdien heel veel mooie avonturen aangedurfd!
– Daniele

Balans tussen werk, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling
Het coachingstraject met Elise heeft mij geholpen om te onderzoeken hoe ik in mijn werk sta als persoon, ook in relatie met mijn gezondheid, de balans tussen werk en privé. Wat is voor mij belangrijk. Waar loop ik tegenaan. Hoe ga ik daarmee om.
Elke sessie stelden we een thema centraal, waar ik dan de weken daarna mee aan de gang ging, op kon reflecteren, zodat we daar in een volgende sessie weer op door konden pakken. Door de beeldende, fysieke manier van aanpak van Elise, voel je direct de impact. Ik voel mij weer geland in mijn werk.
– Anne

Stress en spanning op de werkvloer - burnout preventie
Onbewust probeerde ik te leven naar hoe ik dacht dat anderen dat van mij verwachtten. Ik was mezelf kwijtgeraakt en wist niet meer wie ik was of wat mij gelukkig maakte. Samen met Elise ging ik op onderzoek uit. Ik zette emoties en gevoelens om in dans en beweging en leerde zo mijn eigen lichaamstaal. Laag voor laag pelden we af. Nu zie ik mezelf niet meer door andermans ogen maar van binnenuit.
– Ilse Van den Hoven

Individuele coaching - relatie coaching, verbinding en contact met vrouwen
Van jongsaf ben ik onthand of verlamd geweest in contact met vrouwen. Ik wist niet wat ik moest doen, vooral niet als het contact aantrekkelijk leek te zijn. Of ik schoot zo ver door in extatisch enthousiasme en onverhoeds aanraken dat vrouwen erdoor terugschrokken. Het heeft heel wat veelbelovende contacten verhinderd.
De oorzaak is onbewuste angst die stamt uit mijn jeugd met een traumatiserende moeder. Dat inzicht groeide, maar loste niet alles in een keer op.
Wel is er in de loop van de jaren aardig wat weggesleten. Mijn rationele contacten breidden zich uit naar emotionele beleving. Of ik begon in verwondering naar een vrouw te kijken en erbij te blijven wanneer zij mijn aandacht koesterde.
Maar dan, hoe verder in zo'n situatie? Soms was het gewoon genoeg. Soms had het een vervolg kunnen krijgen. Ik zal het nooit weten.
Nu had ik drie intensieve sessies met Elise. Wat we in essentie deden was precies kijken naar hoe ik stond en bewoog. Zij stelde vragen over wat er in mij omging. Voordat mijn gevoelens of gedachten konden reageren, liet mij lichaam met bewegingen en houdingen al boodschappen zien.
Daar gaven we aandacht aan, met de vraag wat de betekenis van die boodschappen waren. Die betekenissen waren zo onthullend en moesten na afoop even bezinken en integreren, waarna er een behoorlijke stroomversnelling in mijn ontwikkeling is ontstaan.
In de nabijheid van vrouwen voel ik mij rustiger en natuurlijker. Ik blijf verkeren in de eenvoudige energie die ik ook voel als ik alleen ben.
Dat werkt op zijn beurt weer ontspannend voor een vrouw. We raken elkaar spontaan aan. Of ik sta te huggen met een wild vreemde. Ik ontspan in de overvloed. Of is het beleven van overvloed niet anders dan onze natuurlijke staat? Hoe dan ook, in het verlengde van deze onwikkeling, krijgen ook andere contacten meer gemak. In het algemeen functioneer ik vrijer en met meer plezier.
– Harisson

Body Mind Spirit training - weer in contact met mezelf
Elise begeleidt je tijdens de Body Mind Spirit training in een inspirerende en inzichtelijke reis naar je eigen gevoelens en energie! Ik heb daar veel aan gehad voor in mijn dagelijks leven. Elise's energie werkt motiverend en nodigt uit om je kwetsbaar op te stellen.
– Daniele Verstraten

Body Mind Spirit training - hoe body & mind op elkaar inwerken en hoe je dit beinvloedt
De Body Mind Spirit training is echt een bijzonder reis. Met name om te ervaren hoe Mind en Body op elkaar inwerken en hoe je verandering kan brengen in een bepaald gedrag of gevoelen. Elise is heel goed in het aanvoelen en doorvragen op een heel prettige manier.
– Dirk 't Hooft

Body Mind Spirit training - inzicht in jezelf en leren luisteren naar je lijf
Elise weet in haar Body Mind Spirit training een open sfeer te creëren. Tijdens de training is er veel ruimte om de relatie tussen je eigen body-mind-spirit te onderzoeken. De oefeningen zijn op muziek, vaak mag je in jezelf op onderzoek, en er zijn werkvormen met tweetallen en in de groep. Door de empathische en integere wijze waarop Elise de groep en de deelnemers begeleidt, kom je veel over jezelf te weten en leer je beter naar je lijf te luisteren. Ik kan deze training echt aanbevelen!
– Marian