Afspraak maken

Reviews coaching & training

Body Mind Spirit workshop - inzicht in fysieke blokkades en belemmeringen
De workshop Body Mind Spirit was voor mij een unieke ervaring, waardoor ik meer te weten ben gekomen over de blokkades en belemmeringen die ik fysiek ervaar. Elise is aanstekelijk in haar bevlogenheid en neemt je mee op een ontdekkingstocht die je bewust maakt van je competenties, gedachten en emoties — voor mij een stimulans om in veel opzichten wat losser te worden.
De prachtige muziek vond ik goed gekozen en ondersteunend.
Ik heb de workshop ervaren als een zachte confrontatie met mezelf, zonder oordeel.
– Monique Eggermont (1952)

Body Mind Spirit workshop - voor vrijheid van lichaam en geest
Bij de Body Mind Spirit workshop en training vindt een fantastische spiegeling plaats tussen je mentale en fysieke gesteldheid. Beide krijgen ruimte om vrijer en losser te komen.
– Horriah van Veen

Body Mind Spirit workshop - de opening om je leven weer op de rit te krijgen
Door heftige ongelukken kwam ik stil te staan, geestelijk maar ook lichamelijk. Door de pijn wist ik niet meer hoe te bewegen of hoe ik natuurlijk pijnvrij en zonder verkramping in mijn lichaam mag en kan zijn. Nu leer ik dat ik door de verkrampingen en het opvangen van de pijn ook blokkades heb gecreëerd waardoor niet alleen mijn lichaam maar ook mijn geest blokkeerde. Door de fysieke ruimte te ervaren en soepelheid van bewegen, opent zich mijn geest (inzicht, ideeën, levenslust) ook weer en zie ik totaal andere mogelijkheden dan voorheen. Na al die jaren zoeken en proberen is de Body Mind Spirit Workshop de verbinding en de opening die ik zocht om mijn leven weer op de rit te krijgen. Want met een geblokkeerde geest kom je niet uit en blijf je ook fysiek in het ongemak zitten. Bizar hoe dit zo werkt, maar wat een bevrijding!
– Marielle Schoemaker

Body Mind Spirit workshop - inspirerend en opgeruimd gevoel
Ik vond de introductie workshop erg inspirerend, wat ook zeker door Elise's enorme enthousiasme kwam. Ik heb er erg van genoten, veel van geleerd en kwam met een opgeruimd gevoel thuis. Nogmaals dank je wel, en ik zou het zeker mensen aanraden om dat mee te maken.
– Ilonka Vissers

Body Mind Spirit workshop - Elise is een top van een trainer!
Professionele aanpak! Elise weet duidelijk waar ze het over heeft.
– Lia Davidse